Reconnect

jij..

Voelt, veel.


Energie van anderen, maar ook heb je een groot zelfbewustzijn van alles wat er in je eigen lichaam gebeurt en te voelen valt. 

Dit is een grote kracht van je. Al (h)erken je deze kracht mogelijk nog niet – wellicht doordat je je gevoelens en sensaties probeert te onderdrukken of hiervan dissocieert – of het lukt je nog niet om dit op zo’n manier in te zetten dat het je vooral energie geeft. 


Sterker nog, het kost je waarschijnlijk vooral veel energie.

 

Door je sterke voelkracht en je empathisch vermogen, kan jij feilloos afstemmen op wat anderen nodig hebben. Mensen zijn graag bij jou, voelen zich gehoord en gezien. Jij staat klaar voor anderen. Draagt hen. Wellicht heb je er zelfs je werk van gemaakt als professional. Enerzijds is dit fijn. Je krijgt hier waardering voor. Zelf haal je ook voldoening uit het feit dat je een waardevolle bijdrage levert aan het leven van anderen.


Maar toch, voel je dat de energie van geven en nemen uit balans is.

Jij geeft meer dan je ontvangt, 
maar vooral meer dan dat jij jezelf kan toestaan 
om te mogen ontvangen

wat als..

Je eens zou ervaren hoe het is om gedragen te worden? Om te leunen op iemand anders? Niet vanuit zwakte, maar juíst omdat je zoveel kan dragen en krachtig bent. Zodat jij ook eens kan loslaten.


Stel je eens voor, dat je mag onderzoeken hoe het loslaten bijdraagt aan het dichter tot jezelf komen. Loslaten van adaptieve overlevingsstijlen – die je heel ver hebben gebracht – maar je nu niet meer dienen. Het loslaten van verwachtingen van wie je denkt dat je moet zijn, zodat er eindelijk ruimte vrij komt voor jouw authentieke zelf.


Zodat jij mag her-verbinden met wie jij ten diepste bent.

zodat je..

al jouw emoties, gevoelens en sensaties met compassie mag leren verwelkomen. Doorvoelen. Kwetsbaarheid mag integreren met de kracht die in jou schuilt. 

Zodat jij – zoals bomen ook doen – nog dieper kan wortelen in de aarde. In jezelf. In het leven. Je vanuit die stevige bedding, altijd kan terugkeren naar de zachte kracht in jezelf.


Waardoor je niet alleen verankerd blijft staan tijdens een zware storm, maar juist ook nog voller en dieper kan genieten van al het moois dat het leven je mag brengen.


(Her)verbinden met jouw kern, om zo juist al het potentieel dat in jou schuilt de ruimte te geven. Waardoor dit – vanuit zachte kracht – tot bloei en ontwikkeling mag komen.

Hier is veiligheid voor nodig.

Zowel in jezelf, als in de fysieke en emotionele omgeving waarin jij je bevindt. 

Reconnect biedt je deze ruimte, die veilig en geborgen voelt. 

 

Waarin je alles mag zeggen,

en je stil mag vallen.

Alles mag voelen,

En niets hoeft te voelen.

Je mag zweven,

en landen.

Vast mag houden,

en los mag laten.

Jij groot mag zijn,

en heel klein.

Volwassen,

en Kind.

Uiteengevallen,

en Heel.

Je bent zó welkom

Zo welkom, om te ervaren wat Reconnect je kan brengen. Een ruimte waar jij helemaal centraal staat. Die je de veiligheid biedt, om te kunnen zakken in jezelf en te leunen in dat wat gevoeld mag worden in jou, terwijl je hier liefdevol in ondersteund wordt. 

Een dagdeel de volledige aandacht voor jou. Zodat jij kan zakken in jezelf; in de lagen die doorvoeld mogen worden.

Een fysieke én energetische ruimte, waarin jij mag (her)verbinden met wie je ten diepste en volste bent.