Reconnect.

Een fysieke en energetische ruimte waar jij voor zes maanden in mag stappen. Een traject dat jou de veiligheid en tools biedt, om weer te kunnen landen in je lijf. Een plek waarin je je mag (her)verbinden met wie jij ten diepste en volste bent. 

 

 

Thuiskomen, 

bij jezelf.

jij..

Voelt, veel.

 

Energie van anderen, maar ook ben je je erg zelfbewustzijn van alles wat er in je eigen lichaam gebeurd en te voelen valt. Dit is een grote kracht van je. Al (h)erken je dit mogelijk nog niet, of lukt het je nog niet om dit op zo’n manier in te zetten dat het je vooral energie geeft. Sterker nog, het kost je waarschijnlijk vooral veel energie.

 

 

Door je sterke voelkracht en je empathisch vermogen, kan jij feilloos afstemmen op wat anderen nodig hebben. Mensen zijn graag bij jou, voelen zich gehoord en gezien. Jij staat klaar voor anderen. Draagt hen. Wellicht heb je er zelfs je werk van gemaakt als professional. Enerzijds is dit fijn. Je krijgt hier waardering voor. Zelf haal je ook voldoening uit het feit dat je een waardevolle bijdrage levert aan het leven van anderen.

 

 

Maar toch, voel je dat de energie van geven en nemen uit balans is.

Jij geeft meer dan je ontvangt, maar vooral meer dan dat jij jezelf kan toestaan om te mogen ontvangen

wat als..

Je eens zou ervaren hoe het is om gedragen te worden? Om te leunen op iemand anders? Niet vanuit zwakte, maar juíst omdat je zoveel kan dragen en krachtig bent. Zodat jij ook eens kan loslaten.

 

 

Stel je eens voor, dat je mag onderzoeken hoe het loslaten bijdraagt aan het dichter tot jezelf komen.

 

 

Loslaten van adaptieve overlevingsstijlen – die je heel ver hebben gebracht – maar je nu niet meer dienen. Het loslaten van verwachtingen van wie je denkt dat je moet zijn, zodat er eindelijk ruimte vrij komt voor jouw authentieke zelf. Zodat jij mag her-verbinden met wie jij ten diepste bent.

Je lichaam ontspannen, je aandacht naar binnen richten en tot in het diepst van je wezen voelen dat alles goed is zoals het is. Zo klein of groot als dat voor jou kan voelen. Dat is wat Reconnect je kan brengen.​

Hier is veiligheid voor nodig.

Zowel in jezelf, als in de fysieke en emotionele omgeving waarin jij je bevindt. 

Reconnect biedt je een ruimte die veilig en geborgen voelt.

 

Waarin je alles mag zeggen,

en je stil mag vallen.

Alles mag voelen,

En niets hoeft te voelen.

Je mag zweven,

en landen.

Vast mag houden,

en los mag laten.

Jij groot mag zijn,

en heel klein.

Volwassen,

en Kind.

Gebroken,

en Heel.

zodat je..

al jouw emoties, gevoelens en sensaties met compassie mag leren verwelkomen. Doorvoelen. Kwetsbaarheid mag integreren met de kracht die in jouw schuilt. 

Zodat jij – zoals bomen ook doen – nog dieper kan wortelen in de aarde. In jezelf. In het leven. Je vanuit die stevige bedding, altijd kan terugkeren naar de zachte kracht in jezelf.

 

Waardoor je niet alleen verankerd blijft staan tijdens een zware storm, maar juist ook nog voller en dieper kan genieten van al het moois dat het leven je mag brengen.

(Her)verbinden met jouw kern, om zo juist al het potentieel dat in jou schuilt de ruimte te geven. Waardoor dit – vanuit zachte kracht – tot bloei en ontwikkeling mag komen.

Reconnect

Je bent zó welkom

Zo welkom, om te ervaren wat Reconnect je kan brengen. Een ruimte waar jij helemaal centraal staat. Die je de veiligheid biedt, om te kunnen zakken in jezelf en te leunen in dat wat gevoeld mag worden in jou, terwijl je hier liefdevol in ondersteund wordt. 

Het traject

wat je ontvangt als je zes maanden in de ruimte van Reconnect stapt.

Startsessie

Eén startsessie in de praktijk van 1,5 uur. We maken verbinding met elkaar, je verlangens en intenties voor het traject.

6 x Lijfsessies

6x individuele sessie in de praktijk van 1,5 uur. Verspreid over een periode van zes maanden. Hierin gaan we de obstakels onderzoeken die jou weerhouden van het authentiek verbinden met jezelf. Ook doorvoelen we - op jouw tempo - interne mentale én fysieke blokkades, waardoor jouw intenties niet alleen verlangens blijven, maar deze geïntegreerd raken in je dagelijks leven.

Reflectieboek

Speciaal voor Reconnect gemaakte en geselecteerde reflectieopdrachten, om jou te ondersteunen in het herverbinden met jezelf. Naast dat dit bijdraagt aan het integreren van je ervaringen gedurende het traject, is dit ook een naslagwerk waar je later in kan teruglezen.

Podcast

Speciaal ontwikkeld voor deelnemers van Reconnect. Ik ga hier dieper in op bepaalde onderwerpen, thema's en achtergrondkennis, die onder andere aansluiten op de reflectieopdrachten. Verwacht daarnaast geleide meditaties en oefeningen.


Betaalopties

Prijzen incl. BTW

6 x 275,-

Je betaalt in zes termijnen van 275,-
De eerste factuur ontvang je direct na aanmelding. Vervolgens ontvang je aan het begin van elke opvolgende kalendermaand een factuur.

2 x 750,-

Je betaalt in twee termijnen van 750,-
De eerste factuur ontvang je direct na aanmelding. Vervolgens ontvang je aan het begin van de derde kalendermaand de volgende factuur.

1 x 1450,-

Je betaalt het volledige bedrag in één keer. De factuur ontvang je na je aanmelding.

Meld je aan voor Reconnect

Jij voelt de zachtheid en veiligheid van Reconnect aan. Ik nodig je met veel warmte uit, om de stroming van Reconnect jou te laten meevoeren naar de verbinding met jouw authentieke Zelf.

 

Voel maar even, hoe krachtig het is dat jij dit jezelf gunt. 

 

Als je op onderstaande knop drukt, vind je het aanmeldformulier. Hier vul je jouw persoonsgegevens in en keuze voor de betaaloptie. Op korte termijn ontvang je aanvullende informatie van mij via het mailadres dat je hebt opgegeven, waaronder de link waarmee jij de Startsessie kan gaan inplannen. Ik kijk er onwijs naar uit om te verbinden met je! 

 

Liefs, Kayla

Eerst een keer vrijblijvend kennismaken met Reconnect?

Om vrijblijvend te ervaren wat Reconnect voor je kan betekenen, is het mogelijk de Startsessie ook apart te boeken. Zonder dus direct gecommitteerd te zijn aan de volledige zes maanden. 'Dipping your toes into the water' als het ware, alvorens je er al dan niet voor kiest om in te stappen op de diepere onderstroom van het volledige traject.