Retreat to Reconnect

Jij voelt een behoefte om ruimte voor – en in – jezelf te creëren. 


Om zo de verbinding met jouw Zelf te hervinden, versterken en/of verdiepen. Reconnect spreekt jou aan en je verlangt naar een ruimte om echt even te voelen wat mag bewegen in jou, of juist tot stilstand mag komen. In dit proces, word je op veilige wijze gedragen en ondersteund door mij. Zodat jij jezelf met liefde en compassie mag gaan vasthouden. 

 

De letterlijke vertaling van ‘retreat’ betreft: terugtrekken. Dat is wat we dan ook gaan doen. Terugtrekken, uit jouw alledaagse ritme. Even in een andere ruimte stappen, zowel fysiek, mentaal als energetisch. Om te (her)verbinden met jouw Zelf.

 

Naar gelang jouw behoefte, trekken we ons terug in de ruimte van mijn praktijk (Rotterdam) of in de natuur van het Mastbos (Breda). We starten de dag door verbinding te maken met elkaar, jouw verlangens en intentie voor deze dag. Hierna volgen we op ongedwongen en natuurlijke wijze dat wat zich mag ontvouwen. Dit betekent dat de invulling van de dag niet vooraf is vastgelegd, maar we op letterlijke en figuurlijke wijze meebewegen of tot stilstand komen bij wat zich mag aandienen. 


Herverbinden, via jouw lichaam, emoties, reflecties en de verbinding tussen ons. 

Praktische info

Het aanbod op een rijtje:

  • Retreat to Reconnect is een 1-op-1 ervaring van een dagdeel (3 á 4 uur)
  • Jij kiest of je wilt herverbinden in de geborgenheid van mijn praktijk (Rotterdam) of dat je dit wilt doen in de prachtige natuur van het Mastbos (Breda)
  • Ongeacht de locatie, zorg ik ervoor dat je lichaam gevoed wordt met thee en voedende snacks (houdt er rekening mee dat dit wel licht vullend eten betreft en dus niet een uitgebreide lunch is) 
  • De investering bedraagt 225,- incl. BTW.

Antwoord op jouw vragen

Ja, dat is – beperkt – mogelijk op sommige zaterdagen. Geef dit even aan op het aanmeldformulier, of neem van tevoren even contact op via info@nona-senang.nl of Instagram om te vragen naar de mogelijkheden.

Het hangt er natuurlijk vanaf, maar dan nemen we gewoon onze paraplu mee en/of trekken onze regenkleding aan. Een beetje regen heeft juist iets speciaals – magisch bijna – in het bos. Kan jij ook zo genieten van de geur van natte bladeren? Ik wel namelijk 😉

 

Als dit voor jou niet het geval is, het echt continu met bakken uit de lucht komt en/of het onweert, spreken we af in mijn praktijkruimte in Rotterdam. Vanuit daar hebben we eventueel altijd nog de optie om in het Kralingse Bos te wandelen.

Zo vaak als jij wilt en daar behoefte aan hebt. Mocht je echter behoefte hebben aan langdurige ondersteuning, bied ik Reconnect ook in een trajectvorm aan

Ja! Retreat to Reconnect kan juist een hele mooie aanvulling zijn op dit proces en nog meer verdieping bieden. 

Mail je vraag dan even naar info@nona-senang.nl of stuur een DM op Instagram (@kayla.goedbloed)

Aanmelden 'Retreat to Reconnect'

Wil je graag voor langere tijd in Reconnect zakken?

Dan is Reconnect: het 6-maanden Traject er om je te dragen in jouw proces. Een fysieke én energetische ruimte, waarin jij mag (her)verbinden met wie je ten diepste en volste bent.