het traject

Reconnect

Een fysieke en energetische ruimte waar jij voor zes maanden in mag stappen. Een traject dat jou de veiligheid en tools biedt, om weer te kunnen landen in je lijf en in jouw hele wezen. Een plek waarin je je mag (her)verbinden met wie jij ten diepste en volste bent. 

 

Thuiskomen, 

bij jezelf.


Het 6-maanden Traject

Ontworpen zodat jij echt mag voelen dat je van dichtbij én op afstand wordt gedragen en mag leunen. De Reconnect sessies vormen het fundament van het traject, maar om je ook buiten deze live-ontmoetingen te ondersteunen in het (her)verbinden met jezelf, staan er verschillende Reconnect-tools tot jouw beschikking. Jouw behoefte hierin is leidend; je maakt hier zo veel of weinig gebruik van om te doen, luisteren of te maken als dat jij zelf wilt. Zodat je de veiligheid – die we creëren in de fysieke ruimte om te (her)verbinden – niet alleen daar ervaart, maar dat jij deze met je mee kan dragen jouw leven in. Het verinnerlijken van deze veiligheid in de energetische ruimte van jouw eigen Zijn. 

1x een Intentie sessie in de praktijk, waarin we verbinding maken met elkaar, je verlangens en intenties voor het traject. Kunnen verbinden met je intentie, is vaak al een uitdaging op zichzelf. Wat is het, dat jij ten diepste wenst voor jezelf? Mag je het jezelf toestaan, om dit te wensen? Merk maar eens op, hoeveel zachte kracht er schuilt in jezelf dit mogen toestaan. Wellicht voel je het wel, maar merk je hierin ook meteen blokkades op. Deze fysieke en mentale blokkades, die maken dat dit verlangen nog niet je dagelijkse realiteit is, zullen we verder onderzoeken tijdens de sessie.

Zes individuele sessies in de praktijk, verspreid over een periode van zes maanden en qua frequentie in te plannen naar gelang jouw behoeften.


Aan het begin van elke Reconnect sessie word je uitgenodigd om contact te leggen met de intentie, behoefte en/of verlangen die op dat moment in jou leeft. We creëren zo bewust de ruimte, om telkens opnieuw te verbinden met jouw authentieke Zelf.


Gedurende de sessie onderzoeken we via uitnodigende vragen en lichaamsgerichte ervaringen wat je nodig hebt om deze intentie te integreren in je dagelijks leven. Welke interne blokkades en belemmeringen maken dat dit nog niet zo is. Wat maakt, dat jouw overlevingsstrategieën nog automatisch worden geactiveerd om iets dat onveilig voelt in jou, te beschermen. 

Dit onderzoeken gaat gepaard met veel compassie en nieuwsgierigheid. Met veiligheid. Zodat wat eerder als te onveilig voelde, nu eens omringt mag worden met zachtheid. Waardoor je niet altijd meer hoeft te beschermen, maar je kan gaan kiezen om hier op andere manieren bij aanwezig te zijn en te blijven.


Hier samen bewust bij stilstaan en op te reflecteren, maakt dat er – steeds een beetje meer – fysieke en mentale ruimte kan ontstaan voor een ander verhaal. Zodat jij die laagjes van overtuigingen en identificaties die jou niet (meer) dienen, kan gaan loslaten. Waardoor er ruimte ontstaat, om te verbinden met jouw authentieke en diepste Zelf.


Hierdoor zullen jouw intenties niet alleen bij verlangens blijven, maar raken deze veranderingen – hoe groot of klein ook – geïntegreerd in jouw hele Zijn en neem je deze mee op de rest van jouw levenspad.

Speciaal voor Reconnect gemaakte en geselecteerde reflectieopdrachten, om jou te ondersteunen in het herverbinden met jezelf. Tevens dragen deze opdrachten bij aan het integreren van je ervaringen gedurende het traject, met je dagelijks leven.

Speciaal ontwikkeld voor deelnemers van Reconnect. Zodat jij op elk moment kan intunen op de energie van Reconnect. Of je dit nu wilt doen aan de start van een Reconnect sessie, liggend op de bank of al wandelend in de natuur. Het kan overal. En of je nu begeleid wilt worden in een oefening om te verbinden met jezelf, uitgenodigd wilt worden tot zelfonderzoek of meer achtergrondkennis vergaren (psycho-educatie): er is variatie in inhoud, zodat jij af kan stemmen op verschillende behoeften die in jou leven.

Een energetische ruimte van zes maanden, betekent dus dat ik óók met jou verbonden ben buiten de fysieke sessies. De Check-Ins betreffen nadrukkelijk geen extra sessies, maar zijn er juist om de energetische ruimte tussen de sessies meer voelbaar te maken. Je kan het zien als een moment waarin ik via app, mail of DM uitreik naar jou. Om bijvoorbeeld na een Reconnect sessie te vragen hoe alles is geland. Maar voel je andersom ook welkom om vanuit jou te delen over hoe het bijvoorbeeld was om een bepaalde podcast aflevering te luisteren en/of te delen over inzichten en ervaringen tussen de sessies in. En niet te vergeten; om gewoon een grappige meme, GIF of iets anders leuks en luchtigs te sturen. Maak je mij ook erg blij mee 😉 

Je lichaam ontspannen, je aandacht naar binnen richten en een diepe en authentieke verbinding ervaren met je Zelf. Veilig Verbonden, zo klein of groot als dat voor jou kan voelen.
Dat is wat Reconnect je kan brengen.

Lanceringsaanbod

geldig t/m 30 september 2022

Ontvang nu 200,- korting wanneer je instapt in Reconnect. 

Korting wordt verrekend met de totaalprijs, corresponderend bij jouw gekozen betaaloptie. 

Betaalopties

Prijzen incl. BTW

6 x 245,-

Je betaalt in zes termijnen van 245,-
De eerste factuur ontvang je direct na aanmelding. Vervolgens ontvang je aan het begin van elke opvolgende kalendermaand een factuur.

2 x 725,-

Je betaalt in twee termijnen van 725,-
De eerste factuur ontvang je direct na aanmelding. Vervolgens ontvang je aan het begin van de derde kalendermaand de volgende factuur.

1 x 1450,-

Je betaalt het volledige bedrag in één keer. De factuur ontvang je na je aanmelding.

Meld je aan voor Reconnect

Jij voelt de zachtheid en veiligheid van Reconnect aan. 

Ik nodig je met veel warmte uit, om de stroming van Reconnect jou te laten meevoeren naar de verbinding met jouw authentieke Zelf.

 

 

Voel maar even, hoe krachtig het is dat jij dit jezelf gunt.

 

 

Op het onderstaande aanmeldformulier vul je jouw persoonsgegevens in en de keuze voor de betaaloptie. Op korte termijn ontvang je dan van mij een welkomstmail met aanvullende informatie, waaronder de link waarmee jij de Intentiesessie kan gaan inplannen. 

 

Ik kijk er onwijs naar uit om te verbinden met je! 

 

Liefs, Kayla

FAQ

Dat is iets wat jij voornamelijk mag voelen, bijvoorbeeld wanneer je deze pagina leest of naar deze podcast aflevering luistert. Als je twijfelt of het traject bij je past, mag je altijd contact opnemen met mij via info@nona-senang of via Instagram. Mocht je het fijn vinden, kunnen we er ook even over (video)bellen.

De Intentie-sessie zal zo’n 2 uur duren. De referentieduur van een Reconnect-sessie is 1,5 uur. Ik vind het belangrijk dat we de tijd kunnen nemen voor wat zich aandient, vanwaar de referentieduur: het kan zijn dat we iets langer nodig hebben en die tijd neem ik graag voor jou. 

Zodra je je aanmeldt, ontvang je in het welkomstboek een link naar mijn agenda. Hierin zie je de beschikbare dagen en tijden in mijn agenda. Mocht het tijdstip niet helemaal uitkomen, kan je dit altijd aangeven en is de kans groot dat ik hier flexibel in kan meebewegen. 


In principe vinden de sessies plaats op doordeweekse dagen tussen 10:00 – 17:00. Mocht je heel sterk voelen dat Reconnect er voor jou is, maar werken deze tijdstippen niet voor jou? Neem dan vooraf even contact op via info@nona-senang.nl, zodat we kunnen bespreken wat er aan alternatieven mogelijk is.

De sessies in het traject kan je aanvullen met het ‘Retreat to Reconnect‘, waarin we een heel dagdeel de tijd nemen om te vertragen en te zakken in wat gevoeld mag worden in jou.

Als de (financiële) commitment een belemmering of blokkade vormt voor je, nodig ik je uit om contact op te nemen met mij via info@nona-senang.nl of mij een berichtje op Instagram te sturen. Ik denk graag met je mee.

Dan ben je ongelooflijk welkom om Reconnect te verlengen, alsook om Retreat to Reconnect te ervaren.

Mail je vraag dan even naar info@nona-senang.nl of stuur een DM op Instagram (@kayla.goedbloed)