Werkwijze & Tarieven

Werkwijze

Intakegesprek

98 euro 

Een intakegesprek duurt circa 60 minuten en is vrijblijvend, wat betekent dat je niet verplicht bent om tot verdere afname over te gaan. Het intakegesprek vindt plaats in de praktijk, waarbij we kennis maken en je hulpvraag bespreken zoals je deze hebt geformuleerd op het aanmeldformulier. Verder maak je kennis met mijn werkwijze, doordat we de verbinding tussen je cognitieve verhaal en fysieke verhaal (lichamelijke sensaties) onderzoeken.

Na het intakegesprek mag je erover navoelen en -denken of Nona Senang voor jou als een veilige en passende ruimte voelt om jezelf verder te ont(-)wikkelen. Indien je meteen een vervolgafspraak wilt inplannen, kan dit uiteraard ook.

Individuele sessie

149 euro 

Alle individuele sessies die volgen op het intakegesprek, hebben een duur van circa 90 minuten. Dit kan soms iets korter of langer zijn, afhankelijk van de sessie. 

In deze sessies verdiepen we ons in jouw thema’s. Door cognitieve- en lichaamsgerichte oefeningen te combineren, verbinden we het hoofd en lichaam met elkaar. 

De praktijk dient als veilige ontdek- en ontwikkelruimte, waarin jij op jouw tempo mag (leren) landen en verbinden in en met jouw lichaam.